Sveriges första Metodkit för beteendedesign

13 februari 2019 - av Elsa Stålner Correia
Sveriges första Metodkit för beteendedesign
Datum
13 februari 2019
Skrivet av
Elsa Stålner Correia

Tillsammans med MethodKit,Niklas Laninge, Arvid Janson och Ola Möller släpper vi nu Sveriges första verktyg för dig som vill lyckas med beteendedesign i praktiken. MethodKit for Behavior Design hjälper dig att förstå mer om din användare och samlar alla de viktigaste aspekterna av beteendedesign.

Vårt MethodKit hjälper dig också att använda dessa aspekter till att skapa design som triggar nya beteenden. Vi är mycket glada och stolta över att, tillsammans med andra experter inom beteendedesign, ha utvecklat ett enkelt verktyg för organisationer och andra som vill skapa beteendeförändring.

MethodKit for Behavior Design innehåller 52 illustrerade kort där vart och ett visar ett nyckelproblem eller en metod som skapar struktur i ditt arbete. Korten är tänkta att fungera som hjälp på vägen genom din utvecklingsprocess, ett sätt att komma vidare när du sitter fast och en möjlighet till nya ingångsvinklar och synsätt vid problemlösning.

METHODKIT1865

Det är svårt att hålla allting i huvudet och även om du förstår en idé är det inte säkert att dina kollegor är med på tåget. I det läget är MethodKit ett sätt att skapa samsyn kring processen och fortsätta arbetet framåt.

Just nu får du 10% rabatt på din beställning av MethodKit for Behavior Design om du anger rabattkoden BETEENDELABBET när du lägger din beställning. Beställ redan idag, tryck här!