FÖRÄNDRAR VI BETEENDEN FÖRÄNDRAR VI VÄRLDEN

Vi betraktar världen genom en beteendelins med syftet att göra det lätt att göra rätt. Vi undersöker beteenden, innoverar lösningar och utvärderar effekter för att skapa positiv förändring för både person, planet och plånbok

Över 200 genomförda föreläsningar och kurser
2016 startade vi Sveriges första beteendebyrå

Våra kurser

Vi anordnar kurser, workshops och webbinarium med olika tematik och inom olika fokusområden, alltid med utgångspunkt i beteendedesign, nudging och tjänstedesign. Kontakta oss så skräddarsyr vi något som passar just er organisation!
Nudging för kommunikatörer

Vill du skapa kommunikation som förändrar beteenden, med mätbara resultat? Kursen ger dig inblick i nudging som verktyg för att designa valsituationer så att det blir lätt att göra rätt. Fokus ligger på att uppnå affärsnytta som skapar positiv förändring för både planeten, affären och individen.

Nästa kurstillfälle
07 juni 2023
Nudging & beteendedesign inom vården

Nudging handlar om att påverka människors beteende genom att arrangera en valsituation så att det blir lätt att göra rätt. De olika metoder som nudging innebär är effektiva verktyg för att guida såväl vårdpersonal som patienter i riktning mot önskvärda beteenden. Kursen vänder sig till dig som arbetar inom vård och omsorg.

Nästa kurstillfälle
06 september 2023
Beteendedesign för hållbar samhällsbyggnad

Är du nyfiken på hur du med hjälp av beteendedesign och nudging kan skapa hållbara städer och samhällsplanering som gör skillnad? Vill du lära dig en arbetsprocess som ger dig verktyg för att uppnå beteendeförändring inom och utanför organisationen? Välkommen på webbkurs tillsammans med Beteendelabbet, som under flera års tid arbetat med att tillämpa beteendedesign i praktiken för fler hållbara beteenden i det offentliga rummet, trafiken och bostaden.

Nästa kurstillfälle
13 september 2023
,,
Mycket inspirerande kurs. Den var uppiggande och väckte engagemang och jag tycker att jag fick med mig bra tankar och verktyg till mitt arbete. Tack!
Kursdeltagare Nudging för hållbara städer 19/5 2020
,,
Förbered dig på att hjärnan expanderar för här blandas praktiska tips och övningar med best practice.
Kursdeltagare Nudging för kommunikatörer 9/6 2021

Boka oss som föreläsare

Ge er verksamhet en skjuts med inspirerande kompetenshöjning! Vi föreläser kring hållbar beteendeförändring inom en rad områden och branscher som mobilitet, fastighet & bygg, matproduktion och vård & hälsa. Vi har tidigare deltagit på scener som Klimatforum, Women in tech, Mötesplats Agenda 2030 och Samhällsbyggardagarna och medverkat som experter i medier som DN, SVT och Sveriges Radio.

Nudging i praktiken

Vi tror på hållbar utveckling som gynnar både individ, näringsliv och klimat. Vår handbok i Nudging hjälper nyfikna praktiker att kombinera metoder från psykologi, tjänstedesign och beteendeekonomi för en systematiskt och mer resultatorienterad beteendeförändring inom och utanför organisationen.